Betonnen afzetting met jumboblokken voor auto’s

jumboblokken

Een betonnen afzetting kan voorkomen dat er vervelende situaties ontstaan. Wanneer er bij een ziekenhuis de inrit wordt geblokkeerd door geparkeerde auto’s terwijl elke seconde telt is dit niet wenselijk. Een afzetting van beton zorgt ervoor dat er niet zomaar geparkeerd kan worden. Zo’n afzetting is eenvoudig te realiseren met jumboblokken. Plaats er een aantal aaneengeschakeld naast elkaar en het wordt voor bestuurders onmogelijk om deze afzetting te negeren. Ook in andere situaties bieden jumboblokken uitkomst. Denk bijvoorbeeld aan toegangswegen zoals winkelstraten. Vooral met alle voorvallen zoals de afgelopen tijd wil men toch niet dat voertuigen de kans krijgen op grote mensenmassa’s in te rijden. Een betonnen afzetting van jumboblokken helpt hierbij om de veiligheid te garanderen.

Betonnen jumboblokken als afzetting

Wanneer u de trotse eigenaar bent van een showroom waarin auto’s of keukens staan opgesteld wilt u natuurlijk niet dat criminelen binnen komen. Beveiliging in de vorm van camera’s werken helaas niet afdoende om dieven midden in de nacht weg te houden. Voordat er tot actie kan worden overgegaan bij een ramkraak is de vogel alweer gevlogen. Een betonnen afzetting van jumboblokken blokkeren de toegang tot uw showroom zodanig dat het een nagenoeg onneembare hindernis wordt. En de enige die schade ondervindt aan zijn voertuig is de dief zelf. Een afzetting van jumboblokken is namelijk oersterk en zal geen schade oplopen door een aanrijding. Het supersterke materiaal beton is verder bestand tegen weer en wind waardoor het vele jaren dienst kan doen als betonnen afzetting. Mocht u met uw bedrijf verhuizen dan zijn de jumboblokken gewoon mee te nemen. Al moet u wel even een heftruck of kraantje regelen om de afzetting van beton van zijn plek af te krijgen.

Betonnen afzetting in verkeerssituaties

In de infrastructuur van wegen is een betonnen afzetting van jumboblokken eveneens goed te gebruiken, bij zowel auto’s als grote vrachtwagens. Zo kan er duidelijk worden gemaakt waar zich een haakse bocht in de weg bevindt en verkeer op tijd gas terug kan nemen. Of u werpt een betonnen afzetting op tussen rijbaan en fietspad zodat de verschillende verkeersdeelnemers elkaars pad niet kunnen kruisen. Een betonnen afzetting van jumboblokken is uiterst betaalbaar en in diverse afmetingen en kleuren te koop.

Ook kunnen de betonnen blokken helpen om geen schade te krijgen aan de buitenzijde van het pand. Zo worden ze vaak ingezet bij bedrijven waar mensen vanuit auto’s of vrachtwagens producten lossen. Doordat zij dit strak tegen de muur kunnen zetten, kan een pand beschadigd raken. Maar door jumboblokken te gebruiken zorg je ervoor dat ze voor de afzetting gaan lossen en zodoende het pand niet beschadigen. Hierin kun je er ook nog voor kiezen om geen grijze jumboblokken te nemen, maar gele bijvoorbeeld. Deze vallen meer op, ook wanneer het bijvoorbeeld heeft gesneeuwd.

Marthijs
Nooit opgegroeid met veel kennis van auto's om zich heen. Heeft zich er zelf in moeten verdiepen nadat hij zijn eerste auto kocht en heeft daardoor Autogids24 opgezet om informatie te delen. Over Autogids24.nl