Auto-onderdelen verkopen? Laat een koeriersdienst deze bezorgen

auto-onderdelen-vervoeren

Ben jij handig met auto’s en wil je graag anderen ook helpen? Misschien verkoop je dan wel eens auto-onderdelen op Internet. Er zijn heel wat plekken waar je dit kan doen, zoals bijvoorbeeld Marktplaats of Facebook. Maar als je dan zo’n onderdeel hebt verkocht, dan wil je het ook veilig laten versturen. Er zijn vele negatieve verhalen over bezorgdiensten als PostNL of DHL, het is dan ook beter om hier een koeriersbedrijf voor in te schakelen.

Onderdelen laten bezorgen door koeriersbedrijven

Dankzij het Internet, en de vele webshops op gebied van auto’s die hier te vinden zijn, is het redelijk makkelijk om zelfs uit de handel gehaalde auto-onderdelen te vinden en bestellen. Ben jij iemand die dit soort onderdelen verkoopt? Dan wil je natuurlijk dat deze veilig en op tijd op de plaats van bestemming aankomen. PostNL, DHL of een van de vergelijkbare bedrijven lijken dan steeds minder geschikt hiervoor. Het regent klachten, je kiest er dan ook beter voor om hier een professioneel koeriersbedrijf voor te gebruiken. Zij halen jouw pakketje op en zorgen er dan voor dat het meteen op de plaats van bestemming wordt afgeleverd. Het kost misschien wat meer, maar dan weet je wel zeker dat de bezorging goed gebeurt. Koeriersbedrijven als DSA Logistiek hebben hier ervaren mensen voor in dienst.

Hoe laat je een pakketje bezorgen door een koeriersdienst?

Het laten bezorgen van een pakketje door een koerier werkt net even iets anders dan wanneer je hier een grote bezorgdienst voor gebruikt. Zo hoef je het pakketje niet zelf af te leveren, maar wordt het bij je opgehaald. De koerier neemt dan alle info met je door, zodat helemaal zeker is waar het pakketje naartoe moet. De koerier gaat dan ook meteen met je pakketje op pad. Het wordt niet in een bestelbus vol andere pakketjes gestopt, waarbij je maar moet hopen dat het op tijd aankomt. Jouw pakketje is de prioriteit van de koerier.

Waarom kiezen voor een koerier?

Gaat het bij het verzenden om belangrijke auto-onderdelen, waar er misschien niet veel meer van zijn? Dan wil je natuurlijk zeker weten dat deze veilig aankomen bij de ontvanger. Met een koeriersdienst heb je die zekerheid. Het pakketje is er in de regel dan zelfs dezelfde dag al. Handig als je ontvanger het pakketje eigenlijk zo snel mogelijk nodig heeft. Dankzij de koerier lever jij zo gelijk ook een prima service. 

Marthijs
Nooit opgegroeid met veel kennis van auto's om zich heen. Heeft zich er zelf in moeten verdiepen nadat hij zijn eerste auto kocht en heeft daardoor Autogids24 opgezet om informatie te delen. Over Autogids24.nl