Shortlease: Waarom zou je hiervoor kiezen?

shortlease-voordelen

Als je op zoek bent naar een flexibele en kosteneffectieve manier om auto’s te leasen, dan is shortlease wellicht de juiste keuze voor jou. Maar wat is shortlease precies en waarom zou je hiervoor kiezen?

Wat is shortlease?

Shortlease is een vorm van autolease waarbij je een auto huurt voor een korte periode, vaak tussen de 1 en 24 maanden. Het is ideaal voor bedrijven en particulieren die behoefte hebben aan flexibiliteit en zich geen zorgen willen maken over hoge kosten of langdurige contracten.
In tegenstelling tot traditioneel leasen zijn de contracten bij shortlease vaak korter en heb je meer vrijheid in het aantal kilometers dat je rijdt. Daarnaast zijn de tarieven vaak inclusief verzekeringen, belastingen en onderhoudskosten, waardoor je geen extra kosten hoeft te maken.

Waarom zou je kiezen voor shortlease?

Er zijn verschillende redenen waarom je kunt kiezen voor shortlease. Zo kan het bijvoorbeeld voordeliger zijn dan traditioneel leasen omdat je alleen betaalt voor de tijd dat je de auto daadwerkelijk gebruikt. Daarnaast biedt het meer flexibiliteit omdat je niet vastzit aan langdurige contracten.

Shortlease is ook ideaal als je tijdelijk extra auto’s nodig hebt, bijvoorbeeld bij seizoensgebonden werkzaamheden. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over onderhoudskosten en reparaties, omdat deze vaak zijn opgenomen in het tarief.

De voordelen van shortlease op een rijtje

Shortlease brengt enkele voordelen met zich mee. De belangrijkste voordelen van shortlease hebben wij op een rijtje gezet:

  1. Flexibiliteit in contractduur en aantal kilometers
  2. Vaak voordeliger dan traditioneel leasen
  3. Inclusief verzekering, belastingen en onderhoudskosten
  4. Ideaal voor tijdelijke behoeften aan extra auto’s
  5. Geen zorgen over onderhoudskosten en reparaties

Wil je meer weten over shortlease of ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw situatie? Neem dan contact op met VWP Shortlease in Nijverdal, en vraag een geheel vrijblijvende offerte aan!

Marthijs
Nooit opgegroeid met veel kennis van auto's om zich heen. Heeft zich er zelf in moeten verdiepen nadat hij zijn eerste auto kocht en heeft daardoor Autogids24 opgezet om informatie te delen. Over Autogids24.nl