Over ons

Ha welkom bij Autogids24.nl! Ik ben degene die in september 2021 besloot dat het hoog tijd was voor een website die auto-info net zo toegankelijk maakt als je vrienden of vriendinnen. Dit avontuur begon toen ik mijn eerste auto kocht, een Renault Clio uit 2013, en geloof me, ik had geen flauw idee waar ik aan begon.

Ik ben opgegroeid in een familie waar auto’s niet echt een gespreksonderwerp waren. Zuinigheid en gemak stonden voorop en het verschil tussen een sedan en een hatchback was voor mij bij wijze van net zo onduidelijk als quantumfysica. Maar toen ik zelf een auto nodig had ging er een wereld voor mij open. Ik had vragen waarop het internet me geen simpele antwoorden gaf. Dus, wat doe je dan? Je gaat uitzoeken, rondvragen bij kennissen, leren en uiteindelijk deel je wat je hebt ontdekt.

Dat is precies wat Autogids24.nl is – een plek waar ik alles wat ik leer over auto’s deel op een simpele, directe manier. Ik wil dat je het gevoel hebt dat je met een kennis praat die net iets meer weet over auto’s dan jij en die je niet in de steek laat als je vraagt naar tot welke kilometerstand je een auto kunt kopen of wat de kosten zijn als je een autolamp moet vervangen.

Wie zit er achter Autogids24.nl?

Er is geen team hier; ik ben het die onderzoekt en rondvraagt, artikelen schrijft en deelt. Eerlijkheid en betrouwbaarheid zijn voor mij superbelangrijk. Ik wil dat je weggaat met het gevoel dat je iets nuttigs hebt geleerd, zonder al te veel gedoe. En dus niet dat je voor de gek bent gehouden.

Dus, of je nu op zoek bent naar je eerste auto of gewoon wilt weten hoe je het beste uit je huidige wagen haalt, ik ben hier voor je. Scroll door, lees wat je nodig hebt en als je vragen hebt, schiet ze op me af door mij een bericht te sturen.

Groet,

Marthijs