De 4 leukste camperroutes van Nederland

leukste camperroutes Nederland

Wil je dit jaar niet naar het buitenland maar ben je wel eens benieuwd wat Nederland allemaal te bieden heeft? Ben je van plan om er eens op uit te trekken met je camper? Dan hebben wij voor jou de leukste camperroutes van Nederland. Heb je zelf geen camper? Dan kun je een luxe camper huren om op deze manier door Nederland te trekken. In deze bijdrage geven we je een aantal tips voor leuke routes voor de camper in Nederland. 

De Bollenstreek

De eerste route die leuk is om met de camper te rijden is de bloembollenroute. Deze route is te vinden in de bollenstreek en staat bekend als een van de leukste routes in Nederland. Je kunt op deze route genieten van verschillende streken vol met bloemen. Je vindt onderweg allerlei leuke uitzichten en prachtige stukken natuur. 

Deltawerken Zeeland

Een andere route voor de camper is de route langs de deltawerking in Zeeland. Wat je hier vindt zijn eeuwenoude plaatsjes en dorpjes. Deze plaatsjes en dorpjes geven je een unieke kans om Zeeland te ontdekken. 

De Elfstedentocht

Ook de Elfstedentocht kun je prachtig rijden met de camper. Je komt dan door allerlei leuke Friese dorpjes. Je ziet dan alles wat de schaatsers tijdens de Elfstedentocht ook zien, maar dan onder betere weersomstandigheden en vanuit je camper. 

Het Vechtdal

Rijd ook eens de route langs het Vechtdal. Het Vechtdal is een prachtige plek met veel bossen, natuurlijke routes en ook veel rust. Naast een mooie route om te rijden vind je in het Vechtdal ook allerlei routes om te fietsen. Zo kun je naast de tocht met je camper ook genieten van mooie fietstochten. Zo kun je in het Vechtdal ook sportief bezig en de natuur in de puurste vorm ontdekken. De natuur is natuurlijk nog mooier wanneer je er zelf doorheen fiets. Dit is mooier dan wanneer je alles vanuit je camper meemaakt.

Camper huren of kopen

Heb je geen camper en overweeg je er een aan te schaffen? Bij Oortgiese Campers heb je zowel campers in de verkoop als verhuurd. Zo kun je de eerste vakantie een camper huren om te ervaren hoe een campervakantie is. Bevalt dit? Dan kun je een camper kopen!

Marthijs
Nooit opgegroeid met veel kennis van auto's om zich heen. Heeft zich er zelf in moeten verdiepen nadat hij zijn eerste auto kocht en heeft daardoor Autogids24 opgezet om informatie te delen. Over Autogids24.nl