Welke verzekeringsmaatschappijen zijn er?

Uw autoverzekering afsluiten kan bijna overal. Maar er is wel veel verschil in de voorwaarden van een autoverzekering. Wij hebben voor u een overzicht gemaakt met de verzekeringsmaatschappijen die er zijn. Maar vooral met de pluspunten en voordelen van de verschillende autoverzekeringen. U heeft zo altijd direct een overzicht met waar u terecht kunt voor uw autoverzekering.

Centraal Beheer Achmea autoverzekering

Centraal Beheer Achmea heeft een uitgebreid totaal pakket voor de eigenaren die graag een allrisk autoverzekering willen afsluiten. Naast een uitstekende hulp bij schade zijn ook uw accessoires onbeperkt meeverzekert. U heeft geen problemen meer met een maximaal bedrag dat wordt uitgekeerd. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om geen eigen risico te nemen.

 Ohra Autoverzekering

Ohra staat bekend om de speciale pech hulp. Naast het afsluiten van een autoverzekering kunt u direct gratis gebruik maken van hulp binnen Nederland bij pech. Mocht uw auto een tijdje weg zijn voor reparatie dan regelt de Ohra vervangend vervoer. Een ander bijkomend voordeel is dat u zelf een pakket kunt samenstellen. U bepaald zelf wat verzekert is en wat niet naast uw WA verzekering.

Ditzo Autoverzekering

De Ditzo autoverzekering staat bekend als een echte prijsknaller. U kunt hier vooral met weinig kilometers goedkoop uw auto verzekeren. Daarnaast heeft Ditzo geen bonus males regeling, waardoor uw premie nooit duurder wordt. Maar u wordt uiteraard wel beloond voor geen schade met een jaarbonus.

Autoweek Autoverzekering

De basis premie is misschien wat duur bij Autoweek. Maar het is één van de weinige online autoverzekeringen waarbij u op verschillende manieren korting kunt krijgen. U krijgt bijvoorbeeld premiekorting bij hybride auto’s en minder km’s premie. Daarnaast is Autoweek altijd bereikbaar zelfs via social media als Facebook en Twitter.

AllSecur Autoverzekering

Bij AllSecur heeft u geen problemen meer met een eigen risico. Als u schade rijdt dan heeft u nooit een eigen risico, waardoor u niet meer bang hoeft te zijn om te claimen. Daarnaast is de verzekering iedere dag opzegbaar, waardoor u er weer vanaf kunt indien u niet tevreden bent.

InShared Autoverzekering

InShared geeft bestuurders met een iets oudere auto de mogelijkheid tot een halve allrisk. Geen gedoe meer met niks meer claimen, maar wel een veel lagere premie dan de meeste andere autoverzekeringen. InShared komt bij de meeste auto’s als goedkoopste autopremie uit de bus vallen.

Autoverzekeringen met elkaar vergelijken

De beste manier om een autoverzekering uit te kiezen is door de premies met elkaar te vergelijken. De verschillen zijn soms best groot met elkaar en de voordelen verschillen niet heel veel met elkaar. Kijk vooral hierdoor goed naar de premie en vooral naar wat u graag verzekert wilt hebben.

Martin
Nooit opgegroeid met veel kennis van auto's om zich heen. Heeft zich er zelf in moeten verdiepen nadat hij zijn eerste auto kocht en heeft daardoor Autogids24 opgezet om informatie te delen. Over Autogids24.nl