Welke verzekering vergoed bandschade bij mijn auto?

Banden zijn soms een aardig kosten plaatje bij uw auto. Om veilig de weg op te gaan moet u regelmatig de banden laten verwisselen. Een banden set kost al snel zo’n vierhonderd euro en vaak wel meer. Het kan hierdoor verstandig zijn om uw banden te laten verzekeren. Dit zit niet standaard bij een autoverzekering, maar kan wel als extra optie worden meegenomen.

De bandenbundel als optie bij uw autoverzekering

Als u de auto bij de Zij rijdt beter autoverzekering laat verzekeren dan kunt u voor nog geen twee euro per maand een bandenbundel nemen als optie. U bent met de bandenbundel verzekert tegen lek en schade. Daarnaast worden uw banden gratis iedere zomer en winter gecontroleerd door het speciale team van Zij Rijdt Beter. Zodat u veilig de weg op kunt en meer grip heeft. Daarnaast krijgen auto’s met een bandenbundel van Zij rijdt beter vijftig procent korting op de aanschaf van winterbanden.

 Extra veilig de weg op met winterbanden

Winterbanden geven een auto extra veiligheid en Zij Rijdt Beter weet dit maar al te goed. Naast de grote korting die ze u geven om winterbanden aan te schaffen is er nog een zogenaamde beloningspunten systeem. Zij Rijdt Beter geeft iedere verzekering houder punten en dit geeft uw recht om einde jaar bonus te ontvangen als u geen schade gereden heeft. Als u besluit om winterbanden aan te schaffen dan ontvangt u direct tweehonderd bonuspunten.

Gratis nieuwe banden bij schade

Het is belangrijk om grip te hebben op de weg en uw banden in topconditie te houden. Als het toch voorkomt dat uw banden stuk gaan binnen twee jaar dan ontvangt u van Zij Rijdt Beter gratis een nieuwe set banden. Een ideale oplossing voor bijvoorbeeld een lekke band of parkeerschade. In principe worden alle schades aan uw banden binnen twee jaar gratis opgelost. U heeft zo geen omkijken meer naar uw banden.

Sluit vandaag nog een bandenbundel af bij Zij rijdt Beter

De voordelen zijn er genoeg voor een bandenbundel bij de Zij Rijdt Beter Autoverzekering. Vooral voor een bedrag van nog geen twee euro per maand zijn uw banden volledig verzekert. U verdiend dit bedrag al snel terug door de korting die u krijgt bij aanschaf van nieuwe banden. Zowel winter als zomerbanden zijn verzekert met een bandenbundel bij Zij Rijdt Beter. U kunt zo altijd veilig de weg op zonder zorgen over de banden. Want uw banden worden twee keer per jaar gratis voor u gecontroleerd. Een stukje service waar u handig gebruik van kunt maken!

Marthijs
Nooit opgegroeid met veel kennis van auto's om zich heen. Heeft zich er zelf in moeten verdiepen nadat hij zijn eerste auto kocht en heeft daardoor Autogids24 opgezet om informatie te delen. Over Autogids24.nl