Wat wordt er vergoed bij een ongeluk met WA extra?

WA extra wordt ook wel een beperkt casco autoverzekering genoemd. Dit betekend dat u niet voor alle schade aan uw eigen auto verzekert bent, maar wel voor een gedeelte. Vaak wordt een allrisk autoverzekering afgeraden voor auto’s ouder dan vijf jaar. Maar u wilt toch niet helemaal voor alle onkosten opdraaien bij schade aan uw eigen auto. U kunt dan kiezen voor WA extra speciaal voor auto’s ouder dan vijf jaar.

Vergoeding scheelt per verzekeraar

Het verscheelt heel erg per autoverzekering wat er wordt verzekert met een WA extra verzekering. Bij InShared wordt een WA extra verzekering bijvoorbeeld een halve allrisk verzekering genoemd. Hierbij wordt eigenlijk alle schade aan uw eigen auto vergoed alleen wordt de schade voor de helft uitgekeerd. Rijdt u bijvoorbeeld uw auto total loss dan ontvangt u de helft van de dagwaarde terug voor uw auto.

 Laat de dagwaarde volledig uitkeren met een WA extra verzekering

Een WA extra verzekering staat er natuurlijk om bekend dat u altijd de helft krijgt uitgekeerd van de dagwaarde. Als u de auto total loss rijdt dan verschuilt een verzekeringsmaatschappij zich achter de woorden dat u een allrisk autoverzekering had moeten afsluiten. Als u een WA extra verzekering afsluit bij de Ohra dan hoeft u nooit meer voor de kosten op te draaien voor total loss auto. Bij de Ohra autoverzekering kunt u namelijk zelf modules aanzetten waar u gebruik van wilt maken en waar u geen gebruik van kunt maken. U kunt zo bijvoorbeeld kiezen dat u volledig verzekert wilt zijn voor aanrijdingen. U ontvangt zo de complete dagwaarde plus 10% voor uw auto met een WA extra verzekering.

Het voordeel van een WA extra verzekering

Het grote voordeel aan een WA extra verzekering is dat het een stuk goedkoper is dan een allrisk autoverzekering. Als u vervolgens toch door een noodlottig ongeval een ongeluk krijgt, dan zal uw premie nog steeds veel lager blijven dan bij een allrisk autoverzekering. Als u kiest voor een autoverzekering Ditzo dan heeft u zelfs geen no-claim korting. Hierdoor wordt uw premie niet duurder bij een ongeluk met WA extra.

Direct een WA extra verzekering afsluiten

Overtuigd van een WA extra autoverzekering? U kunt direct binnen vijf minuten een WA extra verzekering afsluiten. U doet dit online via de website van de verzekeringsmaatschappij. Als u dit online via de Autoverzekering Ohra regelt dan krijgt u zelfs 15% korting op uw premie. Kies direct voor de autoverzekering die bij uw past en sluit deze af!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *