Waar moet ik een oldtimer verzekering afsluiten?

Veel autoverzekeringen kijken puur naar de leeftijd van een auto en totaal niet naar de waarde. Een oldtimer behoort natuurlijk in een compleet andere categorie dan de meeste andere auto’s. Wij raden u dan ook aan om een verzekering te nemen met verstand van oldtimers. Een verzekeringsmaatschappij waar u terecht kunt met specifieke problemen die u met uw auto tegenkomt. Als u opzoek bent naar een verzekering die hierin gespecificeerd is dan komt u uit bij de Ditzo Autoverzekering.

Een speciale verzekering voor auto’s ouder dan twintig jaar

Ditzo is de enigste verzekeringsmaatschappij met een speciale autoverzekering voor oldtimers. De verzekering neemt alleen echte oldtimers aan met een leeftijd ouder dan twintig jaar. Ze weten precies wat uw auto waard is en hierdoor komen ze met een verzekering waarin uw behoefte worden gedekt. De verzekering heeft hierdoor speciale voorwaarden die alleen afgestemd zijn op de oude oldtimers.

 Uw auto allrisk verzekeren met korting

Uw auto is vaak nog veel geld waard en dit wordt door de leeftijd van uw oldtimer vaak onderschat. Bij Verzekeruzelf.nl is het mogelijk om uw auto allrisk te verzekeren en toch een korting te krijgen vanwege uw oldtimer. De Autoverzekering Ditzo begrijpt bijvoorbeeld heel goed dat uw auto niet zoveel kilometers maakt als andere auto’s. U bent zuinig op uw auto en rijdt hierdoor misschien niet eens vijfduizend kilometer per jaar. In zo’n situatie kunt u een korting krijgen van tien procent op uw premie.

Extra korting als lid van de oldtimer club

De officiële oldtimer club is al bekend met de autoverzekering van verzekeruzelf.nl en heeft hier veel ervaring mee. Doordat de samenwerking tussen de verzekering en de club zo goed is ontvangt u altijd korting als u lid bent van een officiële oldtimer club. U kunt in totaal vijf procent korting ontvangen op uw premie, waardoor u extra voordeel haalt uit een speciale oldtimer verzekering.

Uw oldtimer verzekeren met de juiste zorg

Zo goed als u voor uw oldtimer zorgt zo goed wordt uw verzekering verzorgt bij Ditzo. De allrisk autoverzekering is bijvoorbeeld net zo volledig als bij een gewone verzekering. Alleen krijgt u echt de waarde terug die uw oldtimer waard is bij diefstal of total loss. Ditzo.nl weet namelijk precies wat uw auto waard is en zorgt ervoor dat u dit geld altijd terug krijgt. Uw verzeker voor uw oldtimer kan snel en eenvoudig online afgesloten worden zonder al te veel moeite. Zodat u in ieder geval veilig de weg op kunt met uw oldtimer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *