MOVE CityCar: De beste brommobiel van Nederland

MOVE-CityCar-blauw

In de huidige tijd waarin mobiliteit en duurzaamheid centraal staan, zijn brommobielen een populaire keuze geworden voor veel mensen in Nederland. Onder deze categorie valt de MOVE CityCar, een voertuig dat niet alleen functioneel en efficiënt is, maar ook voldoet aan de hoogste standaarden van comfort en betrouwbaarheid. In dit artikel zal ik wat dieper ingaan op wat de MOVE CityCar tot misschien wel de beste brommobiel van Nederland maakt. Daarbij kijk ik naar:

 • Hoe sterk de motor en batterij is
 • Hoeveel comfort je krijgt en welke technische snufjes er zijn
 • Hoe milieuvriendelijk de MOVE CityCar is

Technische specificaties van de MOVE CityCar

De MOVE CityCar is ontworpen met de modernste technologieën om te voldoen aan de eisen van de hedendaagse consument. Hieronder vindt u een gedetailleerd overzicht van de belangrijkste technische specificaties van dit uitzonderlijke voertuig.

Motor en prestaties

 • Motorvermogen: De MOVE CityCar is uitgerust met een krachtige elektrische motor van 2000W, wat zorgt voor een soepele en stille rit.
 • Snelheid: Met een topsnelheid van 45 km/u biedt deze brommobiel de perfecte balans tussen snelheid en veiligheid.
 • Bereik: Dankzij de efficiënte batterijtechnologie heeft de MOVE CityCar een bereik van 110 km op een volle lading, wat ideaal is voor zowel korte ritten in de stad als langere afstanden.

Batterij en oplaadtijd

 • Accutype: De MOVE CityCar maakt gebruik van een Lithium-ion batterij, bekend om zijn lange levensduur en korte oplaadtijd.
 • Oplaadtijd: Het volledig opladen van de batterij duurt ongeveer 6 tot 8 uur, wat eenvoudig ‘s nachts kan worden gedaan.

Veiligheidsvoorzieningen

Veiligheid is een topprioriteit bij de MOVE CityCar. De brommobiel is uitgerust met diverse geavanceerde veiligheidsfuncties om de bestuurder en passagiers te beschermen.

 • Remsysteem: Het voertuig beschikt over een krachtig remsysteem met schijfremmen voor en achter, wat zorgt voor een optimale remkracht en controle.
 • Verlichting: Heldere LED-koplampen en -achterlichten verbeteren de zichtbaarheid tijdens nachtelijke ritten.
 • Airbags: Voor extra bescherming is de MOVE CityCar uitgerust met airbags voor zowel de bestuurder als de passagier.

Comfort en gebruiksgemak

De MOVE CityCar is niet alleen veilig en efficiënt, maar biedt ook een hoog niveau van comfort en gebruiksgemak.

Interieur en zitcomfort

 • Ruime cabine: De cabine van de MOVE CityCar is ruim en biedt voldoende been- en hoofdruimte, zelfs voor langere bestuurders en passagiers.
 • Zitplaatsen: Comfortabele stoelen met verstelbare functies zorgen voor een ergonomische zitpositie tijdens het rijden.

Technologische snufjes

 • Dashboard: Een modern digitaal dashboard geeft duidelijke informatie over snelheid, batterijstatus en andere belangrijke rijgegevens.
 • Entertainment: Voor een aangename rijervaring is de MOVE CityCar uitgerust met een audi systeem met Bluetooth-connectiviteit, zodat u onderweg van uw favoriete muziek kunt genieten.

Milieuvriendelijkheid

Een van de grootste voordelen van de MOVE CityCar is zijn milieuvriendelijkheid. Door het gebruik van een elektrische motor stoot deze brommobiel geen schadelijke uitlaatgassen uit, wat bijdraagt aan een schonere en groenere omgeving.

Energie-efficiëntie

De MOVE CityCar is ontworpen om energie-efficiënt te zijn, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. De kosten per kilometer zijn aanzienlijk lager in vergelijking met traditionele voertuigen op benzine of diesel.

Waarom zou je kiezen voor de MOVE CityCar?

Er zijn talloze redenen waarom de MOVE CityCar de beste keuze is voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en efficiënte brommobiel.

Kostenbesparing

 • Laag brandstofverbruik: Elektrisch rijden is veel goedkoper dan rijden op fossiele brandstoffen. U bespaart aanzienlijk op brandstofkosten.
 • Onderhoud: Elektrische voertuigen hebben minder bewegende onderdelen, wat resulteert in lagere onderhoudskosten.

Duurzaamheid

 • Langdurige batterij: De Lithium-ion batterij gaat langer mee dan traditionele batterijen, waardoor u minder vaak hoeft te vervangen.
 • Hergebruik: Aan het einde van zijn levensduur kan de batterij worden gerecycled, wat bijdraagt aan een duurzamer milieu.

De beste brommobiel van Nederland

De MOVE CityCar combineert innovatie, comfort en milieuvriendelijkheid in een stijlvol en efficiënt pakket. Of u nu een korte rit naar de supermarkt maakt of een langere reis plant, deze brommobiel biedt alles wat u nodig heeft voor een veilige, comfortabele en duurzame rijervaring. Met zijn geavanceerde technologie en gebruiksvriendelijke functies is de MOVE CityCar zonder twijfel de beste brommobiel van Nederland.

Marthijs
Nooit opgegroeid met veel kennis van auto's om zich heen. Heeft zich er zelf in moeten verdiepen nadat hij zijn eerste auto kocht en heeft daardoor Autogids24 opgezet om informatie te delen. Over Autogids24.nl