Geniet van korte ritjes met een Riva scooter

rivera-scooter

Stoer, een flitsend voorkomen, lekker wendbaar en een gave retro look. Dat zijn de meest gehoorde lovende omschrijvingen van een Riva scooter. Deze van oorsprong uit China afkomstige scooter wordt aangeboden tegen zeer scherpe prijzen. Dat doet overigens geen afbreuk aan de kwaliteit. Een Riva scooter is vervaardigd uit hoogwaardig materiaal en heeft zeer goede onderdelen. Wil je bijvoorbeeld een Vespa model scooter maar is het origineel je net iets te duur? Dan moet je beslist eens kijken naar de Riva scooter. Deze vertoont zeer veel gelijkenissen met een Vespa maar doet geen aanslag op je portemonnee. Met een mooie ronde koplamp, een stoer stuur, een bagagerekje en een groot zadel kan een Riva er zo voor doorgaan. Net als bij een Vespa is een Riva scooter ook in diverse blitse kleuren te koop, zowel glanzend als mat.

Met een Riva scooter val je op

De Riva scooter heeft diverse modellen waaronder de Cashmere. Deze is erg geliefd bij de echte Vespa fans. De Riva scooter Cashmere is in zowel matte als glanzende kleuren verkrijgbaar. Het heeft een zuinige 4-takt motor, goed voor vele uren rijplezier. Deze Riva scooter is voorzien van LED lichten aan de voor-en achterkant waarmee je in het verkeer goed opvalt. Voor het makkelijk opladen onderweg van je mobiel tref je op de Riva scooter Cashmere ook een USB-aansluiting aan. Typisch een voorbeeld van een retro scooter voorzien van moderne snufjes.

Riva scooter in diverse uitvoeringen

Een Riva scooter is verkrijgbaar in een 25 kilometer uitvoering en een 45 kilometer uitvoering. Zoals je wellicht weet is voor de laatste een helm dragen verplicht. De allernieuwste modellen Riva scooter zijn voorzien van een EFI injectie-motorsysteem. Hiermee voldoen ze aan de Europese normen zoals die nu gelden. Het zorgt ervoor dat de uitstoot van schadelijke stoffen binnen de perken blijft. Een groot voordeel van het injectie-motorsysteem is dat de Riva scooter nagenoeg altijd start. Dagelijks met de scooter naar het werk of eropuit trekken voor een plezierritje? Met een Riva scooter kan het allemaal. Alleen of met een bijrijder achterop geniet je iedere keer weer van deze fantastische retro Riva scooter! 

Martin
Nooit opgegroeid met veel kennis van auto's om zich heen. Heeft zich er zelf in moeten verdiepen nadat hij zijn eerste auto kocht en heeft daardoor Autogids24 opgezet om informatie te delen. Over Autogids24.nl