Centraal Beheer Achmea Autoverzekering

De Autoverzekering van Centraal Beheer Achmea speelt slim in op u als milieubewuste consument. U wilt namelijk graag meewerken aan een beter milieu mits dit niet ten koste van uw portemonnee gaat. Daarom is er nu de Beter Bewust Autoverzekering. Deze verzekering zorgt ervoor dat bij een reparatie goede onderdelen hergebruikt zullen worden. Dit maakt de verzekering een stuk goedkoper terwijl u prima onderdelen gewoon hergebruikt! Deze milieuvriendelijke reparatie wordt uitgevoerd bij een bij Centraal Beheer Achmea aangesloten schadeherstelbedrijf en geldt overigens niet voor motorische delen.

Een ander voordeel van deze grote verzekeraar is dat zij veel afspraken heeft gemaakt met werkgevers voor een collectieve autoverzekering. Kijk snel of uw werkgever is aangesloten bij Centraal Beheer Achmea voor serieuze collectiviteits-korting!

De Beste Autoverzekeringen Test

Wij hebben de Centraal Beheer Achmea Autoverzekering getest en vergeleken met de andere verzekeraars. Aan de percentages is af te lezen in hoeverre een bedrag afwijkt van het gemiddelde. Zo ziet u snel welke autoverzekering het voordeligste is.

Uit onze test zijn onderstaande resultaten gekomen.* Voor meer informatie over de verschillende typen verzekeringen, kijk op de pagina Info.

 • WA € 23,06  (91,7% van gemiddelde)
 • WA Beperkt Casco € 36,40  (73,4%)
 • All risk € 56,56  (68,6%)

*Onze test is gebaseerd op een Volkswagen Golf IV Turijn uit 2005 met een 1.4 benzinemotor. De verzekerde is geboren in 1970, woont in de Randstad en heeft 5 schadevrije jaren opgebouwd. De premies zijn berekend op 1 augustus.

Aanvullende dekkingen

1. No Claim beschermer € 6,56  (89%)
2. Inzittendenverzekering € 5,25  (74,3%)
3. Rechtsbijstand € 3,07  (97,5%)
4. Pechhulp -in Nederland € 3,94  (76,8%)
-binnen Europa € 6,12  (91,4%)
5. Accessoires meeverzekerd -tot € 1500,- € 1,53  (103,3%)
-boven € 1500,- € 5,50  (66,2%)

 • De meest minimale dekking kost slechts € 23,06  (79,7%)
 • De meest uitgebreide dekking kost € 56,56  (98%)

Overige voordelen

 • Centraal Beheer Achmea staat bekend om haar zeer snelle en vakkundige schadeservice.
 • Indien u meer verzekeringen bij Achmea heeft krijgt u grote kortingen bovenop alle premies.
 • 0 euro eigen risico, hierin is de Autoverzekering Centraal Beheer Achmea tot een van de weinigen van Nederland.
 • Makkelijk overstappen naar een andere verzekeraar.
 • 14 dagen bedenktijd na het afsluiten van uw verzekering.
 • No claim korting kan maar liefst oplopen tot 75% op uw premie autoverzekering berekenen Centraal Beheer

Vergelijkbare verzekeraars: OHRA Autoverzekering –  Allsecur Autoverzekering

Conclusie Centraal Beheer Autoverzekering

Centraal Beheer Achmea levert al jaren kwaliteit aan haar leden. U kunt een snelle en deskundige service verwachten bij deze grote verzekeraar. Aangezien Centraal Beheer Achmea niet bang is dat haar service u zal tegenvallen, kunt u tot 14 dagen na het afsluiten van uw polis kosteloos beslissen om af te zien van de autoverzekering. Ondanks dat de dekking erg uitgebreid is vergeleken bij andere verzekeraars, heeft deze autoverzekering een goede prijs. Indien u een hoge no claim korting heeft (tot 75%) en aanspraak maakt op een collectiviteis-korting, is de BeterBewust Autoverzekering misschien wel een van de goedkoopste en beste autoverzekeringen! Uiteraard is online afsluiten geen enkel probleem bij Centraal Beheer Achmea.