Auto kopen? Doe een RDW Check

auto-kopen-rdw-check

Met een RDW check is het mogelijk om veel informatie op te vragen. Het is mogelijk om alle gegevens welke het RDW (de Rijksdienst wegverkeer) heeft in te zien. Het is mogelijk om snel te zien of het merk en model klopt met het kenteken, of er een APK op zit, wat het bouwjaar echt is en ook wanneer de eerste afgifte was. Het zijn slechts een paar zaken welke naar voren komen waar je gebruik van kunt maken. Het is natuurlijk prettig om zeker te weten dat alle gegevens kloppen, als je bijvoorbeeld voor de eerste keer een tweedehands auto koopt. Wist je dat een RDW check je ook kan laten zien of een auto gestolen is? Je wilt natuurlijk geen gestolen auto aanschaffen.

Kenteken gestolen? Doe een RDW auto controle check

De RDW check helpt om nachtmerries te voorkomen. Wat als je opeens de politie op bezoek hebt om je nieuwe auto in beslag te nemen? Het is natuurlijk pijnlijk. Zeker wanneer je jouw laatste spaargeld hebt uitgegeven aan de auto. Het is belangrijk om dit te voorkomen. Een RDW check helpt je. Natuurlijk is het ook slim om de auto niet bij onbekende dealers te kopen. Het is soms echter het model, de kleur en de opties waarvoor je kiest en niet voor de verkoper. We begrijpen het. Door een goede check van te voren te doen kun je echter vervelende momenten achteraf voorkomen.

Het is helaas geen garantie, dat er het voertuig niet gestolen is. De kans dat het wel het geval is, is natuurlijk een heel stuk kleiner. Je hebt ook wat meer power en sta je sterker in je schoenen als het wel zo zou zijn. Je hebt er dan alles aan gedaan om te ontdekken, dat het geen gestolen auto was. Wel een prettig gevoel, wat je met een RDW check kunt krijgen.