3 manieren om je auto weer op te frissen!

auto-opfrissen

Misschien heb je je auto al een tijdje en raak je er toch een beetje op uitgekeken, dat kan natuurlijk gebeuren! Maar je hoeft helemaal niet meteen een nieuwe auto te kopen, er zijn ook manieren op je oude auto op te pimpen! Zo kun je toch een compleet nieuwe look geven aan jouw auto, zodat je er weer helemaal tevreden mee bent. Ben je benieuwd hoe je dit doet? Lees dan verder.

Je auto dippen

Vind je de kleur van je auto niet meer zo leuk? Dan is het een goede optie om je auto te (laten) dippen met spraydip. Spraydip is een soort verflaag die als coating bovenop de huidige laklaag van je auto wordt aangebracht. Je kunt het ook eenvoudig zelf aanbrengen! Het is een voordelige manier om je auto van een nieuw kleurtje te voorzien vergeleken met andere opties. Daarnaast is het verkrijgbaar in allerlei kleuren en soorten finishes. Ga jij voor een parelmoer kleurtje of juist een matte? Je hoeft niet je hele auto te dippen, maar je kunt bijvoorbeeld ook alleen je velgen doen! Spraydip is daarnaast ook weer gemakkelijk te verwijderen als je opnieuw toe bent aan een ander kleurtje!

De binnenkant aanpakken

Hoewel de buitenkant van de auto belangrijk is, zie je zelf toch vaker de binnenkant van de auto. Daarom is het verstandig om het interieur van je auto ook eens onder handen te nemen! De mogelijkheden zijn hierin best uitgebreid, kies je bijvoorbeeld voor een nieuw stuur of versnellingspook of nieuwe bekleding. Wil je nu geen heel nieuw stuur of bekleding aanschaffen dan kan je er ook gewoon een hoes omheen doen! Een goedkopere en net zo leuke optie om het interieur van je auto op te pimpen. Daarnaast kun je nog allerlei accessoires toevoegen om het wat op te leuken.

Auto stickers

Vind je het dippen van je auto iets teveel van het goede, maar wil je wel de buitenkant opfleuren? Dan is het misschien leuk om autostickers op te plakken! Heb je bijvoorbeeld een eigen bedrijf waar je graag reclame voor wil maken of vind je het gewoon leuk om wat strepen op de zijkant van je auto te plakken. Het is allemaal mogelijk met gebruik van auto stickers!